Recensies van Studio XaSjaRi

Tjibbe Ferwerda heeft Studio xasjari fy Hair Beauty&Body beoordeeld — 5 sterren
16 februari om 19:43 ·
Ervaar het gemak van een top kapper zaak in hartje Centrum! Laatst even in de pauze mijn haar laten knippen, super relaxed en een hartelijke ontvangst! Een aanrader voor iedereen die op een professionele maar ook ontspannen manier geknipt wil worden. Ik zeg Xasjari, geknipt voor iedereen!

Lisette Vd Meulen bij Boutique Xasjari.
12 januari · Leeuwarden ·
vanochtend een heerlijke massage gehad bij Xasjari.wat een gemak, schoonheidsalon kapper en kleding winkel onder 1 dak, zeker een aanrader! Bedankt Rachel Andy

Studio XaSjaRi

kapsalon Leeuwardenkapsalon Leeuwardenkapsalon Leeuwarden

Sinds 01 januari 2017 heropent Boutique XaSjaRi boven haar kledingszaak een nieuwe Kapsalon Schoonheidssalon en Massagesalon. Via 1Kappersonline kunt u bij onze Studio XaSjaRi een afspraak maken voor een vd behandelingen.

Naast ons concept hebben wij diverse arrangementen en leuke maandelijkse acties voor u samengesteld.

Kijk hiervoor op onze facebookpagina https://www.facebook.com/studioxasjari.nl/ en u kunt ook via deze pagina online boeken. Voor groepen met meer dan 5 personen geven wij EXTRA korting op alle behandelingen.

Hieronder een aantal acties vd Studio.

Untspanne op syn Frysk bij onze Schoonheidssalon
Ontspannende rugmassage RugScrub van zeezout Massage rug/nek Pakking vd Rug (deze actie kan i.c.m met toeslag ook vh een gehele lichaamsbehandeling)!
€45,- ipv 69,50
Kinderen knippen dinsdag en woensdag
Iedere dinsdag en woensdag
€14.50 t/m 14jr (1 euro p.jr extra)
Dames en Heren Knippen
Deze actie geldt alleen in de mnd dec jan en febr
€ 18,50 ipv 22.50

Boutique XaSjaRi presenteert: Het Elfde Gebod

Dameskledingzaak Boutique XaSjaRi “Opening – Het Elfde Gebod – Leeuwarden”

Het Elfde Gebod, staat voor een fijn kopje koffie of thee in Boutique XaSjaRi!” Dit gecombineerd met iets lekkers of een verantwoorde lunch, dat kan genuttigd worden door alle bezoekers. Het wordt de partners van ons vrouwelijke publiek nu extra aangenaam gemaakt: Lectuur en een kopje koffie of thee terwijl uw vrouw of vriendin haar keuzes maakt wat onze moderne collecties betreft!

Het Elfde Gebod
Sfeer proeven bij Het Elfde Gebod in Leeuwarden. Ingang Nieuwestad 45 of Kleinekerkstraat 2A in Leeuwarden.
Nieuwestad 45 in Leeuwarden
Rachel Andy nodigt u uit voor een combi: Dames fijn winkelen terwijl ze er zeker van zijn dat hun partners genieten in Het Elfde Gebod aan de Nieuwestad 45 in Leeuwarden

Inpandige koffiecorner annex lunchroom “Het Elfde Gebod”: Opening is een feit!

Met ingangen vanaf de Nieuwestad 45 en de Kleine Kerkstraat 2A (Rachel’s Outlet) mogen wij u welkom heten voor het bestellen van een heerlijk kopje koffie of thee of het genieten van een heerlijke lunch. Dus voortaan naast DamesKleding Kopen, ook de inwendige mens verwennen! Vanaf nu dus ook hapjes en drankjes op de menukaart in de Mooiste Winkelstraat van Nederland. Boutique XaSjaRi brengt het fijne van “Samen Winkelen” bij elkaar.

Bijzonder gezellig shoppen in Leeuwarden

Boutique XaSjaRi heeft met haar nieuwe plannen invulling willen geven aan iets unieks: Gezellig weg om te shoppen combineren met de geneugten van het leven! Ook al is het weer niet altijd even goed: Bij Boutique XaSjaRi kunnen wij u op meerdere manieren verwarmen! Het is dus extra knus en gezellig winkelen Leeuwarden! “U komt toch óók eens een kijkje nemen en genieten van een hapje en een drankje?”

Kijk voor meer informatie op onze Facebook pagina en Like ons!

Rachel Andy – Het Elfde Gebod

Verhuizing afgerond: Feestelijke opening groot succes!

Dameskledingzaak – Nieuwestad 45 in Leeuwarden – Boutique XaSjaRi “Verhuizing afgerond – opening een waar feest!”

Dameskledingzaak in Leeuwarden, Boutique XaSjaRi heeft haar Feestelijke Verhuizing naar Nieuwestad 45 in Leeuwarden gevierd!” Dit fantastische moment hebben wij ondergaan met al onze trouwe klanten en vrienden van de Boutique. Onder het genot van een hapje en een drankje en de vele bloemen, cadeaus en gelukwensen. Al met al een fantastisch feest om zo de nieuwe winkels in gebruik te mogen nemen (red. ook Rachel’s Fashion heeft haar intrede genomen in de Kleine Kerkstraat nr. 2).

Nieuwstad 45 in Leeuwarden
Rachel Andy bij haar nieuwe vestiging aan de Nieuwstad 45 in Leeuwarden

Inpandige koffiecorner / proeverij “Het elfde gebod”: Opening op korte termijn!

Aan de Nieuwestad 45 en Kleine Kerkstraat 2 (Rachel’s Fashion) mogen wij u binnenkort ook verrassen met een hapje en een drankje. Dus voortaan naast Kleding Kopen, ook de inwendige mens verwennen! Tegelijkertijd is het ons idee om allerlei soorten hapjes en drankjes op de menukaart te zetten die u ook in de mooiste Winkelstraat van Nederland kunt kopen bij de collegae detailhandel. Wacht, er is nog meer…

Young XaSjaRi wordt uitgebreid aan de Nieuwestad 45 in Leeuwarden…

“Young XaSjaRi” kan eindelijk worden uitgebreid nu wij de beschikking hebben over het voldoende aantal m2! Dus dochters; blijf jullie moeder, schoonmoeder of grootmoeders ondersteunen bij hun aankopen. Dit terwijl jullie ook om je heen kunnen kijken naar de laatste trends in jullie eigen leeftijdcategorie met een compleet assortiment: 17-30 jaar!

Bijzonder gezellig shoppen in Leeuwarden

Boutique XaSjaRi heeft met haar nieuwe plannen invulling willen geven aan iets unieks: Gezellig weg om te shoppen combineren met de geneugten van het leven! Ook al is het weer niet altijd even goed: Bij Boutique XaSjaRi kunnen wij u op meerdere manieren verwarmen! Het is dus extra knus en gezellig winkelen Leeuwarden! “U komt toch óók eens een kijkje nemen en / of genieten van een hapje en een drankje?”

Met dank aan een ieder die ons heeft gesteund om dit alles mogelijk te maken.
Rachel Andy – Namens team Boutique XaSjaRi / Rachel’s Fashion / Proeverij Het elfde gebod

Verhuizing deels rond en het mooiste volgt 21 juni a.s!

Dameskledingzaak – Nieuwestad 45 in Leeuwarden – Boutique XaSjaRi “Verhuizing 21 juni afgerond!”

Dameskledingzaak in Leeuwarden, Boutique XaSjaRi kondigt aan: “Totale opruimingsuitverkoop in verband met onze Feestelijke Verhuizing naar Nieuwestad 45 in Leeuwarden!” Deze fantastische ontwikkeling danken wij aan onze al onze trouwe klanten. Maar er is meer…

Inpandige koffiecorner / proeverij “Het elfde gebod”: Binnenkort ook in Boutique XaSjaRi

Aan de Nieuwestad 45 en Kleinekerkstraat 2 (Rachel’s Fashion) mogen wij u binnenkort ook verrassen met een hapje en een drankje. Dus voortaan niet alleen meer Kleding Kopen, ook kunt u de inwendige mens verwennen om zo een eventuele aankoop rustig en op uw gemak te overwegen. Tegelijkertijd is het ons idee om allerlei soorten hapjes en drankjes op de menukaart te zetten die u ook in de mooiste Winkelstraat van Nederland kunt kopen bij de collegae detailhandel. Wacht, er is nog meer…

Young XaSjaRi wordt uitgebreid aan de Nieuwestad 45 in Leeuwarden…

“Young XaSjaRi” kan eindelijk worden uitgebreid nu wij de beschikking hebben over het voldoende aantal m2! Dus dochters; blijf jullie moeder, schoonmoeder of grootmoeders ondersteunen bij hun aankopen. Dit terwijl jullie ook om je heen kunt kijken naar de laatste trends in jullie eigen categorie met een compleet nieuw assortiment: 17-30 jaar!

Bijzonder gezellig shoppen in Leeuwarden

Boutique XaSjaRi heeft met haar nieuwe plannen invulling willen geven aan iets unieks: Gezellig weg om te shoppen combineren met de geneugten van het leven! Ook al is het weer niet altijd even goed: Bij Boutique XaSjaRi kunnen wij u op meerdere manieren verwarmen! Het is dus extra knus gezellig winkelen Leeuwarden! Boutique XaSjaRi verkoopt unieke-, en betaalbare, merkkleding zoals die van Rinacimento, Susy Q, Exquisse, Laura Jo, Nana Nia en Kikiriki. Dit in de maten van Extra Small tot Triple X Large dus XXXL. Het assortiment van Boutique XaSjaRi is niet alleen qua maten zeer breed, maar ook qua kleding style bijzonder divers. Van elk item worden er slechts enkele stuks ingekocht en dat maakt ons aanbod zo exclusief.

Zeer ervaren verkoopstaf Boutique XaSjaRi en Rachel’s Fashion

Onze verkoopstaf van Dé leukste Dameskledingzaken in Leeuwarden Boutique XaSjaRi en Rachel’s Fashion – hebben veel ervaring en helpt u op zeer professionele wijze. Ook geldt: Ze verlenen Top Service tegen een Verrassend Aangename Prijs!

“U komt toch óók eens een kijkje nemen en / of genieten van een hapje en een drankje?”

Rachel Andy – Namens team Boutique XaSjaRi

Dank voor de leuke uurtjes winkelpret!

Afgelopen woensdag 2 uurtjes te besteden in de stad, omdat de kinderen van mijn vriendin , waar ik gezellig op bezoek was, gingen zwemmen.
Toevallig (of het heeft zo moeten zijn) in deze boetiek binnengelopen, vooral omdat het kledingrek buiten en de prijzen mij aanspraken.
Eenmaal binnen werd het een feestmiddag waar ik met veel plezier aan terugdenk: leuke kleding, goed en enthousiast advies door een superverkoopster (open, natuurlijk, blij en enthousiast. Fijn dat je zoveel plezier in je werk kunt uitstralen).
We hoefden niet eens op te stappen voor een kopje koffie, want die kregen we tijdens het passen.
Het geheel is een groot compliment waard, dus bij deze.
Helaas is het voor mij 2 uur rijden, maar ik verheug me al op mijn volgende bezoek aan Leeuwarden en eventueel in oktober of november de make-over party.

Groetjes,
Yvonne Willemsen

Boutique XaSjaRi introduceert Happy Hours…

Tijdens het drinken van de zomerse cocktails, is er het idee ontstaan om voor al onze klanten een moment te scheppen waarbij men kan profiteren van extra aandacht, extra waardering en vooral “extra korting” bovenop de al bestaande kortingen!

Boutique XaSjaRi komt, voor al haar trouwe aanhang, met Happy Hours. Deze uren vinden plaats om de Koopzondag van 13.00 tot 17.00 uur. Hoe het werkt? Lees verder…

Read more…

Boutique XaSjaRi: Feestelijke verhuizing en meer…

Dameskledingzaak Leeuwarden – Boutique XaSjaRi “Feestelijke verhuizing op komst”

Dameskledingzaak in Leeuwarden, Boutique XaSjaRi kondigt aan: “Totale opruimingsuitverkoop in verband met onze Feestelijke Verhuizing naar Kleinekerkstraat 16 in Leeuwarden!” Dit succes danken wij aan onze klanten en met onze klanten. Maar er is meer…

Herenkleding Leeuwarden: Binnenkort ook bij Boutique XaSjaRi

In de Kleinekerkstraat 16 biedt onze nieuw te openen Boutique XaSjaRi de o zo gewenste ruimte. Dus voortaan niet alleen meer voor de Dames die er zeker op vooruit gaan, vanuit de overweldigende vraag nu ook een eigen Herenkleding Leeuwarden! Wacht, er is nog meer…

Young XaSjaRi gaat door in de Kleinekerkstraat nummer 4…

“Young XaSjaRi” neemt, na de Totale Opruimingsuitverkoop Leeuwarden en na een grondige verbouwing, haar intrek op nummer 4 met een compleet nieuw assortiment: 17-30 jaar voor Hem en voor Haar!

Gezellig winkelen Leeuwarden

Bij Boutique XaSjaRi is het knus en gezellig winkelen Leeuwarden! Boutique XaSjaRi verkoopt unieke-, en betaalbare, merkkleding zoals die van Susy Q, Exquisse, Laura Jo, Nana Nia en Kikiriki. Dit in de maten van Extra Small tot Triple X Large dus XXXL. Het assortiment van Boutique XaSjaRi is niet alleen qua maten zeer breed, maar ook qua kleding style bijzonder divers.

Make-over Parties dragen bij aan Gezellig winkelen Leeuwarden

Doordat er iedere laatste vrijdag van de maand een Make-over Party wordt georganiseerd waarbij visagiste/kapster/fotografe aanwezig zijn, onderscheidt Boutique XaSjaRi zich van andere modezaken.

Van elk item worden er slechts enkele stuks ingekocht en dat maakt ons aanbod zo exclusief.

Zeer ervaren verkoopstaf Boutique XaSjaRi

De verkoopstaf van de leukste Dameskledingzaak in Leeuwarden Boutique XaSjaRi heeft veel ervaring en helpt u op zeer professionele wijze. Ook is hen de Boutique XaSjaRi aanpak geïnstrueerd: Ze verlenen Top Service tegen een Verrassend Aangename Prijs!

“U komt toch óók eens een kijkje nemen?”

Rachel Andy – Namens team Boutique XaSjaRi

Huldiging Kleine Kerkstraat in Leeuwarden op 13 april 2013

Huldiging Kleine Kerkstraat

Hallo lieve cliënten en vrienden van Boutique Xasjari,

Zoals u allemaal weet komt Iris Kroes aankomende zaterdag zingen, tijdens de huldiging van onze KleineKerkstraat.

Activiteiten

We hebben deze dag allerlei activiteiten. Wat u zeker niet mag missen:

Komt allen a.s. zaterdag 13 april naar de Kleine Kerkstraat en vier met ons de huldiging.

Gratis CD van Iris Kroes

Omdat Iris Kroes komt zingen geeft Boutique Xasjari haar cd gratis weg bij aankoop van 75 euro of meer! (Uitgezonderd de reeds gegeven korting!)

Spetterende collectie in huis gehaald…

Boutique Xasjari heeft voor deze huldiging een spetterende collectie in huis gehaald.

Extra korting vanwege feestelijkheden

Deze dag krijgen alle cliënten 10% extra korting op de gehele collectie.

Heel veel plezier die dag en tot ziens bij Boutique Xasjari

Rachel Andy – Namens team Boutique Xasjari